Kool: Antsla Gümnaasium
Klass: 4.a
Õpetaja: Ü.Anier
Teema: Praktiline töö Bakterid hapendavad piima
Aeg: 26.01.21
Eesmärgid:
1) Teada elu tunnuseid, organismid koosnevad rakkudest, pärmseente kasvamine.
2) Uurida pärmseente kasvamist, kuidas mõjutab protsessi soojus.
3)Mis tingimustel läheb piim hapnema.
Vahendid: luup, mikroskoobi kaamera, jahu, suhkur, pärm, piim.
4a. Kolm erinevat katset
1.piim aknal ja kapis ilma kaaneta
2.piim aknal ja kapis kaanega
3.pärm, suhkur, piim, jahu aknal ja kapis
Katse ettevalmistused
Tund aega hiljem Külmas tekkinud mullid
Soojas tekkinud mullid
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar