teisipäev, 18. jaanuar 2022

Koosolek 18.01.2022

 

Koolid, kes koosolekul osalesid: Antsla Gümnaasium, Kuldre Kool, Lüllemäe kool 

Sisu:

Hiigla tore oli üle hulga aja silmast silma kohtuda :) Siin minu vabas vormis märkmed.

 

* Jätkame inventari kasutamise tabelitega kevadeni, mil Astrid teeb lõpparuande. Sisuliselt saame lisaaega, et lõpetada nt võimalikud poolikud projektid.

 

* Ca 5500 eurot on alles koolitusrahasid. Millele kulutada? Teeks kahepäevase koolitustuuri.

 

* Urmas Tokko/Kairi Valk E-koolikoti koolitus soovituslikult Antslas 3.-4.03 kell 10.00. Pärast seda järgmised koolitused. Jagame autodesse rahva ja läheme koos. Palume lähetuskulud tasuda. Ööbime Kubijal (?).

 

* Lasertreipingi koolitus, EPO-koolitus, käsitööprogrammi (tikkimismasin) koolitus (programmil väga palju erinevaid võimalusi, tahaks süveneda. Eelmine koolitus oli väga kiire/põgus)?

 

* Võiks siduda Väimela köögi võimalustega - saab siduda distantsõppel õpetamise tehnoloogiaga, nt teha mitme kaameraga ülekannet Teamsi (Avelt ka nt gimbalid?). Mida võiks teha? - Merlilt ideid.

 

* Uurida, milliseid õppeprogrammida pakuvad erinevad loodusmajad - külaskäik?

 

* Raadiokoolitus (programm, tehnilise poole pealt nt intervjuusaate ülesehitus, taskuhäälingu tegemine) - Marietta ja Ave uurivad täpsemalt. Raadio Marta? Marko Vuks?

 

* Erinevad koolitused võiks üles filmida meediainimesed (?) ja nendest õppematerjal koostada. Astrid küsib koolitajatelt eelnevalt load - kas nad lubavad filmida ning valminud õppematerjalid nt E-koolikotti üles riputada.

 

* Adobe litsentsid - soovitus osta kogu klassile, tuleb mõistlikum ja ei ole väga kallis. Astrid uurib, mis Eesti firmalt ostis ning saadab info edasi.

 

* Jätkame ka edaspidi koostööd mõnusate ideede lainel, nt mitme kooli ühised töötoad/koolitused õpetajatele ja/või õpilastele - kasutagem edasi koolides leiduvate toredate inimeste häid teadmisi :)

 

* Looduskoja treilerit saame edaspidi ikka ka laenata. Variant ka lihtsalt laenata kojast asju, et oma koolis klassis kasutada.

 

* Kui me reaalselt projekti käigus saadud vahendeid ei kasuta, palun tagastame Antslale eesmärgiga üle vaadata, millisesse kooli edasi saata (nt kui on samu vahendeid vähe).

 

* Kõigile koja raames saadud vahenditele kleepsud peale! Peame teadma ka nende asukohta – iga kell võidakse tulla kontrollima. Olgem valmis.

 

Saadame andmeid-mõtteid-kontakte Astridile selle töönädala jooksul, siis ta saab hakata ligikaudset paketti kokku panema.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar