esmaspäev, 4. aprill 2022

Rohelend Rakett69-ga

AG TOREkad osalesid Rohelend Rakett69s

Kädi, Aigar ja Lenna jõudsid oma ideega finaali

 Iga piirkonna finalistidega võtavad käesoleva nädala jooksul ühendust Teile määratud mentorid ning seejärel saate koostöös mentoritega oma ideed täiendama hakata. Seega palun finalistide esindajatel viia mentor ja tiimiliikmed omavahel kokku!


Kui sinu esitatud idee ei osutunud valituks, ei tähenda, et Euroopa päev tähistamata tuleks jätta. Kõik osalejad oma koolidega on oodatud osa võtma Euroopa päeva üritustest, mis toimuvad 9.mail kell 14-17 Tallinnas, Tartus, Võrus, Pärnus ja kell 15-18 Narvas. Kuressaare alustab tähistamisega juba 8.mail kell 12-15. Igas linnas toimuvad üritused linna keskväljakutel.
Igal üritusel on ka teadustelk, kus saab osa võtta Rakett69 torni ehitamise võistlusest ja tutvuda erinevate teadusringidega. Lisaks on tore meelelahutusprogramm ja võimalus tutvuda oma linna parimate Rohelennu ideedega.
Rohkem informatsiooni teadustelgi kohta ja registreerimisvorm võistlustele avaldatakse üritusele eelnevalt Rakett69 Teadusstuudiod kodulehel. 
Lisaks on võimalus osa võtta Euroopa päeva orienteerumisvõistlusel, mille kohta lisainfo on leitav Euroopa Päeva lehel

Teaduslikku kevadet kõigile soovides!
Helen Sai
KVARK

Ajakava:
14:00 Euroopa hümn Kaspar Kukk ja Uku Ottomar Tamberg esituses ja kõned
Kõneleb Haridus- ja teadusminister Liina Kersna
Kõneleb Võru linnapea Anti Allas
Kõneleb Soome konsul
Kõneleb Poola konsul
14:20 Esinevad Võru Tantsukeskuse õpilased tantsudega „Lava täis“ ja „Tüütud kärbsed“ ning esinevad Võru võimlemisklubi õpilased
14:30 Konkursi „Rohelend Rakett69-ga“ kolme parima töö esitlused
15:00 Esinevad Võru Tantsukeskuse õpilased tantsudega „Audio push“ ja „Kes tahab minna pere miniaks?“ ja Võru võimlemisklubi õpilased
15:10 Konkursi „Rohelend Rakett69-ga“parima autasustamine žürii poolt

Üritus toimub siis 9.mail kell 14.00-17.00 Võru Seminari väljkul. Finalistid peaksid kohal olema 15-30min enne Rohelennu finaali algust, et üle vaadata lava, heli, paigutus ja paika panna esitlusjärjekord. Kohale jõudes tuleb otsida üles päevajuht Raid Vellerind (59039491) ning talle märku anda, et tiim on kohale jõudnud. Igale tiimile on siis määratud 5min, millest 3min pitch ja 2min küsimused. Palun rangelt ajast kinni pidada. Kui on kohapeal küsimusi, siis neile vastab Raid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar