teisipäev, 21. juuni 2022

Nurmenukukampaania kokkuvõte juuni 2022

 Hea nurmenukuvaatleja!

Täname Sind südamest, et hoolimata keerulisest ajast võtsid osa kampaaniast „Eesti otsib nurmenukke“ ja aitasid meil koguda teadusele väärtuslikku infot!

Tänu osalejatele üle Euroopa saime teavet pea 1800 kohast ja umbes 150 000 taime kohta. Inimesed rohkem kui 30 riigist aitasid meil koguda suure andmestiku, mida me nüüd analüüsima hakkame, et näha, kuidas läheb nurmenukkudel üle Euroopa. Lisaks muule andmestikule saime ka üle 2500 foto nurmenukkudest ja Euroopa maastikest.

Aitäh veelkord osalemast ja kõigi südantsoojendavate kommentaaride ning tuhandete kaunite fotode eest! Oleme väga õnnelikud, et nurmenukukampaania on paljudele inimestele, sealhulgas ka meile, nii palju rõõmu pakkunud. Iga vaatlus on oluline ja annab meile väärtuslikku infot niidutaimede kohta.

Rohkem infot selle aasta kampaania kohta leiad siit ja edasise info saamiseks tasub silma peal hoida meie kodulehel ja sotsiaalmeedial (FacebookTwitterInstagram). Vaata siit ka animatsiooni teadustöö protsessi kohta, et saada teada, mis saab edasi teie saadetud andmetest.

Ilusat ja muretut suve soovides

Nurmenukampaania korraldustiim


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar