teisipäev, 29. detsember 2020

Jõulusoovid, GLOBE 2020 kokkuvõte ja 2021 ideed

Jõulusoovid, GLOBE 2020 kokkuvõte ja 2021 ideed

Tere, kallid GLOBElased!
Aasta 2020 on olnud meile kõigile teistmoodi ja pakkunud väljakutseid ning uusi kogemusi. 

Selle aasta lõpus ei ole võimalik saada kokku traditsioonilisel aastalõpuseminaril, kuid tublide GLOBE koolideni jõudsid päkapikusaadetised novembri lõpus/detsembri algul. On hea tõdeda, et selle aasta esimesel 11 kuul saatis aktiivselt andmeid 19 kooli, tänaseks juba 21 kooli ning detsembris lisandus aktiivsete koolide hulka täiesti algul liitunud ning aastaid eemal olnud Pärnu Koidula Gümnaasium! Eelmisel aastal oli aktiivseid koole 20 ning tublide arv on iga aastaga järjest kasvanud. Korraldame võimalusel seminari/koolituse/kokkusaamise uue aasta esimestel kuudel, kuid arvestame olukorraga Tartus ja koolides. Kui olukord läheb paremaks, siis saadame täpsema info listi. 

Suur tänu koolidele, kes hoidsid järjepidevust andmete saatmisel ka kevadise eriolukorra ajal! Te näitasite head eeskuju ning tõestasite, et GLOBE mõõtmiste tegemisi ei takista pandeemia!

GLOBE programm on liikunud üha rohkem virtuaalsetesse kanalitesse ja suure GLOBE'i sündmused on toimunud veebikonverentsidena, kus on saanud ja saavad edaspidi osaleda kõik GLOBE kogukonna liikmed. GLOBE 25 tähistamine on siiani toimunud rohkem virtuaalselt, kuid loodame Eesti GLOBE 25 sünnipäeva juba sügisel 2021 tähistada ühiselt ja vääriliselt näost-näkku ;). GLOBE veebiseminaridel on võimalik osaleda kõigil GLOBE kogukonna liikmetel. Aastal 2021 toimub GLOBE ülemaailmne aastakonverents virtuaalsena ning taas on võimalus osaleda kõigil soovijatel. Info saadab GLOBE programm otse läbi globe.gov lehe. Toimumisaeg on 19.-23. juuli 2021. GLOBE õppe-ekspeditsioon on planeeritud 9.-11. augustile ning GLOBE regiooni aastakonverents toimub septembris või oktoobris Prahas. GLOBE 25 tähistamisel arvestame nii ekspeditsioonil kui ka veebivormis kogutud ideede ja soovidega.

Püsige terved ja nautige jõuluaega perega!

Lugupidamisega
Laura Altin
GLOBE Eesti koordinaator

saajale kool.globe

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar